Sitene Ekle | Arsiv | Iletisim | Anasayfam Yap | Sık Kullanilanlara Ekle
06 Ocak 2009 Salı

Yazarlarımız
Rüştü AYDIN
İstiyoruz Desinler….
Habibe AYDIN
Nöbet
Mehmet Reşat ATA
Yıl 2009 Istikbal Gazetesi
Şadan KÖSE
Olmamalı
Duygu SUCUKA
İsrail Devleti’nin Kuruluşu BOP'un Başlangıcı mıdır?
Ahsek AK
502 denilince…
Ramazan KARAMAN
Tabiatın Dirilişi
Rıfat KARA DUMAN
ELİ ÖPÜLECEK ÖĞRETMEN
Sabahattin İSMAİL
2009’de bizi bekleyen tehlikeler ve alınması gereken önlemler
Duran ABACI
IPGAL
Kemal MERT
Türk Milletinin Yüzü Ne zaman gülecek
6 BİN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ BURS HAKKI KAZANDI
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden 2008/2009 eğitim-öğretim döneminde burs almaya hak kazanan 6 bin öğrencinin isimleri yayınlandı.
2008-11-03 - 14:01

6 BİN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ BURS HAKKI KAZANDI


 


Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden 2008/2009 eğitim-öğretim döneminde burs almaya hak kazanan 6 bin öğrencinin isimleri yayınlandı.


Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, “Geçen yıl başlattığımız uygulamayla geride bıraktığımız eğitim-öğretim döneminde 3.500 üniversite öğrencisine burs verdik. Bu yıl çok sayıda talep olduğu için burs verilecek üniversite öğrenci sayısını 6 bine çıkarmaya karar verdik ve Meclis’ten bu yönde karar aldık. 2008/2009 eğitim-öğretim döneminde Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden burs almaya hak kazanan 6 bin üniversite öğrencisinin isim listesi 01 Kasım 2008 Cumartesi tarihi itibari ile Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin internet sitesinde yayınlanmıştır. Söz konusu 6 bin öğrencinin, okullarından mezun olana kadar ve sınıflarını başarı ile geçmeleri durumunda bursları her yıl devam edecektir” dedi.


Büyükşehir Belediyesi olarak üniversiteyi kazanan ancak ailelerinin maddi durumu fazla iyi olmayan gençlere az da olsa katkı sunmayı görev olarak kabul ettiklerini kaydeden Başkan Özcan, “Eğitime bir katkı olarak gördüğümüz bu uygulamayı, bazı kesimler eleştirmekte ve hatta burs vermediğimizi iddia etmektedir. Gecen yıl 3.500 üniversite öğrencisine burs verdik ve burs alan öğrenciler ile aileleri buna şahittir. Bu yıl burs verilecek öğrenci sayısını 6 bine çıkardık ve burs almaya hak kazanan 6 bin üniversite öğrencisinin isimleri ile okudukları okullar Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin internet sitesinde yayınlanmıştır. Böylesi bir eğitim desteğini bile siyasi malzeme olarak kullanan ve burs vermediğimizi iddia eden kesimleri vicdanları ile baş başa bırakıyorum. Keşke bütçemizde imkan olsaydı da 10 bin kişiye burs verseydik. Çünkü hiçbir yatırım, eğitime yapılan yatırımın üstünde değildir. Bu yıl Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden burs almaya hak kazanan 6 bin üniversite öğrencimizi kutluyor, derslerinde üstün başarılar diliyorum” dedi.  




Bu haber  6127  kere okundu
YORUMLAR
canto 2008-11-30
burs ödemeleri

burslar ne zaman öedenecek bilgi verırsenız sevınırız

orontez 2008-11-23
kesin bir cevap bekliyorum

ben bu sene ilk defa alıyorum ve merak ettiğim bu burs ne zaman ne kadar verilecek.kesin cevap alamadık. kesin bir cevap alabilmek için en azından 50 defa belediyeyi aradım verecekleri zaten tahmini 70 80 milyon onuda hataydan mersini aramakla bitirdim.merak ettiğim ne zaman ne kadar para yatacak ve verilmeyen aylar toplu bir sekilde vereceklermi bilenler yardımcı olun lütfen tesekkürler simdiden

atilla 2008-11-23
burs nezaman yatırılacak hesabımıza

ne zaman alcaz bu bursları

Bu Kategoriye Ait Diğer Haberler
Aksoy dan polislere takdirname Ahi, 3 Ocak Mersin i sahiplenen insanların bayramıdır Kurtuluş coşkusu sel oldu Tat: Mersinlilere teşekkür etti Atatürk’ün sözü yerlerde kaldı Yücesoy dan Mersin lilere davet Mersin in geleceği çok parlak Mersin in 87 inci yıl dönümü kutlu olsun 3 Ocak Kurtuluş Günümüz kutlu olsun Üskül’den 3 Ocak mesajı
Ayşelerle, Fatmalarla, Serkanlarla, Hüseyinlerle
Bu konuda “Bizimle misin?” diye Mersinlilere soru soran MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mahmut Tat’ı tebrik etmek için yazdım o isimleri.
Koca; Örnek ve lider ilçe Toroslar olacak
Ak Parti Toroslar Belediye Başkan A. Adayı Servet KOCA, Toroslar ilçesinin kent görünümlü, örnek ve lider ilçe olacağını söyledi.
Son İçerikler
VİDEO HABERLER
Atatürk’ün sözü yerlerde kaldı
İstikbal Özel/ Atatürk’ün sözü yerlerde geziyor. “Mersinliler Mersin’e sahip çıkınız” sözünün bir değişik söyl
Son İçerikler
Elazığ Haber Melkam Internet Hizmetleri