Son Dakika    |     Sitene Ekle    |    Künye     |     Iletisim
TOKİ'DEN MERSİN'E YATIRIM
Ak Parti Mersin Milletvekili, TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı Prof. Dr. M. Zafer Üskül, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı`nın Mersin`de tamamladığı, sürdürdüğü ve planladığı yatırımların toplam maliyetinin 376 milyon TL`yi bulduğunu bildirdi.
2010-02-24 - 14:09

TOKİ’DEN MERSİN’E 376 MİLYONLUK YATIRIM
 
Ak Parti Mersin Milletvekili, TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı Prof. Dr. M. Zafer Üskül, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın Mersin’de tamamladığı, sürdürdüğü ve planladığı yatırımların toplam maliyetinin 376 milyon TL’yi bulduğunu bildirdi.
 
Toplu Konut İdaresi’nin Mersin’de şu ana kadar, 3.582 konut, 5 ilköğretim okulu, 6 lise, 5 ticaret merkezi, 4 cami, 2 sağlık ocağı, 4 pansiyon ve bir huzur evinin inşaatını tamamladığını belirten Üskül; 463 konut, 2 hastane, 1 ilköğretim okulu, 1 lise, 1 kültür merkezi inşaatının ise devam ettiğini açıkladı.
 
Toroslar Devlet Hastanesi İhalesi yapıldı
 
Zafer Üskül, TOKİ’nin proje ve ihale çalışması devam eden yatırımlarından, 250 yataklı Toroslar Devlet Hastanesi ihalesinin 23 Şubat’ta yapıldığını, Davultepe Çocuk Sosyal Rehabilitasyon Merkezi ile Davultepe Sevgi Evi projesinin devam ettiğini, 4777 adet konut üretimi için ise çalışmaların sürdürüldüğünü bildirdi.
 
TOKİ’nin bu yatırımlarıyla birlikte Mersin’de toplamda; 8.822 Konut, 6 İlköğretim Okulu, 7 Lise, 3 Hastane, 2 Sağlık Ocağı, 5 Ticaret Merkezi, 4 Cami, 4 Pansiyon, Huzurevi, Kültür Merkezi, Çocuk Sosyal Rehabilitasyon Merkezi ve Sevgi Evi yapmış olacağını belirten Üskül, “Ak Parti iktidarı devletin bütün olanaklarını halkın hizmetine sunmak için var gücüyle çalışmaktadır. Türkiye’nin dört bir yanını adeta yeniden inşa ediyoruz” dedi.
 

Bu haber 322 kere okundu

Add to: Facebook.com Add to: StumbleUpon Add to: Yahoo Add to: Google

YORUMLAR

Ekonomi Kategorisine Ait Diğer Haberler

Liman Kongreleri Mersin'de Kıbrıs Türkü’ne Destek ÇKA’dan Tecrübe ve Bilgiler KKTC'ye Aktarılıyor Ankara’ya Çıkartma Yapacağız İmar Ltd.Şti Araç Filosunu Genişletti Erginler'in Standına Ziyaretçi Akını Kaynak; Mersin Turizmi İçin Varız Toroslar'da Sözleşme Sevinci Akdeniz'de Yardım Paketleri Dağılıyor Mersin’den ekonomiye katkı

YAZARLARIMIZ

Rüştü AYDIN Habibe Aydın Tuna M.Reşat ATA Duygu SUCUKA Bekir ZORBA Ali KAPLAN R.Mevlüt KAYA Mustafa Kandırmaz

ÇOK OKUNANLAR

Sikayetim Var !

1Trafik rezaleti. 2cadde ve sokak ışıklandırması 3GERİ DÖNÜŞÜM KUTUSU İSTİYORUZ 4soru 5İNSAN SAĞLIĞI 6Geridönüşüm noktaları 7sivrisinek ler 8hizmet mi eziyet mi.. 9cumhuriyet evleri aldatmacası 10Şehir içinde çöplük

YAZAR YORUMLARI

1 yaş sınırlaması 2 Ancak bu kadar olur. 3 İZAFİYET 4 KATKI 5 KADIN 6 BEDELLİ 7 nelere alıştık 8 TÜRK DİL KURUMU 9 harika 10 2012 ömss

HABER YORUMLARI

1 HAYIRLI OLSUN 2 İŞTE TÜRKİYENİN HALİ VE GİT GİDE KÖTÜYE GİDEN GİDİŞ HALİ GÖZ ÖNÜNDEDİR 3 SEDİR AĞACI VE ORMANLARIMIZ 4 TEBRİKLER 5 Çanakkale 6 ATAKENT İLÇE TEŞKİLATINA SELAMLAR 7 Abdullah EMİR 8 KAHRAMANLAR ÖLMEZ 9 tebrikler 10 HELAL SANA FUAT BAŞKAN

Anketler

En çok hangi rengi seviyorsunuz?
Beyaz
Kırmızı
Mavi
Mor
Pembe
Sarı
Siyah
Turuncu
Yeşil

Gunluk Gazeteler