Mevlüt Partal, Silifke/ Vergi haftası nedeniyle kurum, kuruluş ve esnaflara yönelik ziyaretlerini sürdüren Silifke Vergi Dairesi Müdürü Şevket Şengül, Belediye Başkanı bayram Ali Öngel`i de makamında ziyaret etti.
2010-02-27 - 21:45
Şengül’den Öngel’e ziyaret
Mevlüt Partal, Silifke/ Vergi haftası nedeniyle kurum, kuruluş ve esnaflara yönelik ziyaretlerini sürdüren Silifke Vergi Dairesi Müdürü Şevket Şengül, Belediye Başkanı bayram Ali Öngel’i de makamında ziyaret etti.
Her yıl 22-28 Şubat tarihleri arasında düzenlenen vergi haftası kutlamaları Silifke’de de çeşitli etkinlik ve ziyaretlerle devam ediyor. Vergi Haftası nedeniyle Silifke Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel’i makamında ziyaret eden Vergi Dairesi Müdürü Şevket Şengül, günü anısına bir çiçek verdi.
Silifke Vergi Dairesi Müdürü Şevket Şengül, Gelir Uzmanı Mahmut Sevim’le birlikte Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel’i makamında ziyaret ederek, 22-28 Şubat tarihleri arasında kutlanan vergi haftası dolayısıyla vergi bilincinin oluşturulması, geliştirilmesi ve genç nesillerde vergi kavramının yerleştirilmesi amacıyla bir dizi etkinlik gerçekleştirdiklerini belirtti. Müdür Şengül, konuşmasında, “Başkanım, biz vergi dairesi olarak yerel yönetimlere büyük önem veriyoruz. Bu önemin karşılığı olarakta yerel yöneticilerin vergi sorumluluklarını yerine getirdiğini görüyoruz. Kurumumuza borcu olmayan ender bir belediyenin başkanı olarak sizlere çok teşekkür ediyorum. Bu başarınız bölgede bir örnektir” diyerek vergi konusunda sorumluluğunu yerine getiren bir kurum olan Silifke Belediyesinin bu başarısının devam etmesi dileğinde bulundu.
Kendisini ziyarete gelen Silifke Vergi Dairesi Müdürü Şevket Şengül ve Gelir Uzmanı Mahmut Sevim’in bu ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel ise halka daha fazla hizmet götürülebilmek için merkezi bütçeden ilçeye ayrılan payın arttırılması gerektiğini ifade etti. “Vergi Dairesi'nin çalışmalarını yakından takip ediyor ve bu çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum'' diyen Başkan Öngel ayrıca Silifke vergi dairesi servislerinde çalışan personelin vergi haftasını da kutladığını açıkladı.
|