Yıllardan beri yayın hayatını sürdüren ve milliyetçi-ulusal cephenin sesi konumundaki Ortadoğu Gazetesi Anamur'da temsilcilik açarak Çukurova ve Taşeli bölgesindeki gücüne yeni bir güç daha ekledi. Anamur Belediye Hizmet Binası karşısındaki açılışa çok sa
2010-07-04 - 00:02
Ortadoğu Gazetesi
Anamur Şubesi Açıldı
Anamur'da Ortadoğu gazetesi'nin temsilciliği görkemli bir törenle açıldı.
Yıllardan beri yayın hayatını sürdüren ve milliyetçi-ulusal cephenin sesi konumundaki Ortadoğu Gazetesi Anamur'da temsilcilik açarak Çukurova ve Taşeli bölgesindeki gücüne yeni bir güç daha ekledi. Anamur Belediye Hizmet Binası karşısındaki açılışa çok sayıda davetli ve vatandaş katıldı.
Ortadoğu gazetesi'nin Anamur temsilciliğini ise Anamurekspres gazete ve internet sitesi sahibi deneyimli gazeteci-yazar Mithat Ünal yapacak. Aksu TV ve Gözde Fm'in de temsilcilik görevini yerine getiren Mithat Ünal Anamur'da Ortadoğu gazetesinin dağıtım görevini de üstlenecek.

Açılış törenine İl Divan Toplantısı için Anamur'da bulunan MHP Mersin İl Başkanı Mahmut Tat, Anamur Belediye Başkanı Mehmet TÜRE, Ören Belediye Başkanı Aziz Doluoğlu, MHP Mersin İl Divan Kurulu Üyeleri, Ortadoğu Gazetesi Çukurova Bölge Temsilcisi Aytur Gezer, MHP Anamur İlçe Başkanı Ramazan Yalçın, MHP Anamur İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, Basın temsilcileri, Köşe Yazarları ve vatandaşlar katıldı.
Çukurova Bölge Temsilcisi Aytur Gezer yaptığı konuşmada Ortadoğu gazetesinin amaç ve ilkelerinden bahsederken, sürdürülen çizginin Anamur'da açılan şubeyle daha da sağlamlaşacağına, Anamur'da Ortadaoğu Gazetesinin satış sayısının yükseleceğine vurgu yaptı.
MHP Mersin İl Başkanı Mahmut Tat gazeteci Mithat Ünal'ın deneyim ve tecrübesiyle halkın haber alma hakkı için mücadelesini sürdürdüğüne değinerek, Ortadoğu temsilciliğini de başarı ile gerçekleştireceğini söyledi.
Anamur Belediye Başkanı Mehmet TÜRE de basının doğru ve tarafsız habercilik ile dürüst haber anlayışından kopmadan yayın yapması gerekliliğine vurgu yaptı. Başkan TÜRE konuşmasında Mithat Ünal'ı tebrik ederken açılışa katılan vatandaşlara da teşekkür etti.
Gazeteci Mithat Ünal yaptığı konuşmada sıcağa rağmen açılış için toplananlara teşekkür ederken, 'bugüne dek gazetecilik yaptım, iyi kötü her durumla karşılaştım, ama doğruluktan hiç ayrılmadım, halka olanları olduğu gibi aktarmayı ve halkın doğru bilgiler edinmesini sağlamayı amaçladım.' dedi. Ortadoğu gazetesi ile Anamur'dan ulusal basına yeni ve güçlü bir köprünün daha açıldığını vurgulayan Ünal, 'birlikte inşallah bunu sağlayacağız, sesimizi duyuracağız' dedi.
Yapılan konuşmaların ardından MHP Mersin İl Başkanı Mahmut Tat, Anamur Belediye Başkanı Mehmet TÜRE ve Ören Belediye Başkanı Aziz Doluoğlu'na Ortadoğu gazetesine verdikleri destek dolayısıyla plaket verilirken, ayrıca İl Başkanı Mahmut Tat, Başkan TÜRE'ye, MHP ilçe Başkanı Ramazan Yalçın'a Oratadoğu Gaztesi adına teşekkür belgesi verildi.
Kurdela kesiminden sonra Ortadoğu Gaztesi Anamur temsilcilik binası gezilerek dua edildi. Yapılan bereket duasını Emekli din görevlisi Mehmet Doğan yaptı. Dua sonrası ise davetlilere kokteyl verildi.
Gazeteci Mithat Ünal davetlilere tek tek binayı ve temsilciliği tanıttıktan sonra açılışa katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Açılış töreni hatıra fotoğraflarının çekiminin ardından sona erdi.
|