Mevlüt Partal, Silifke, Silifke Belediyesi tarafından Göksu mahallesi DSİ kanalı üzerine yeni bir köprü inşaatına başlandığı belirtildi.
2010-09-02 - 13:48
Belediyeden köprü çalışması
Mevlüt Partal, Silifke, Silifke Belediyesi tarafından Göksu mahallesi DSİ kanalı üzerine yeni bir köprü inşaatına başlandığı belirtildi.
“Belediye olarak halktan gelen istek ve talepler doğrultusunda projeler üretiyoruz” diyen Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel, Göksu mahallesi DSİ kanalı üzerine yapımına başlanan köprü inşaatı ile ilgili çalışmaları yerinde inceledi. Çalışmalar hakkında Fen İşleri Müdürü Semih Yılmaz’dan bilgiler alan Başkan Öngel, yapımına başlanan köprünün kısa sürede tamamlanarak hem araç trafiğine hem de yaya trafiğine açılacağını bildirdi. Belediye olarak her mahallede bir çalışma yürütüldüğüne de işaret eden Belediye Başkanı Öngel, köprü çalışması ile ilgili olarak kısa bir de bilgi verdi. Başkan Öngel, “Belediyemize gelen talep doğrultusunda bu bölgede bir köprü yapımına karar verdi. Göksu mahallesi DSİ kanalı üzerinde 14 metre uzunluğunda ve 7 metre genişliğinde yeni bir köprü yapımına başladık. DSİ kanalının Göksu ırmağı ile buluştuğu noktaya yakın alanda yapımına başladığımız köprü tamamlandığında 101 nolu sokakla Gökçen sokağı birbirine bağlayacaktır. Çalışmalarımızı kısa sürede tamamlayarak bu köprüye hem yaya trafiğine hemde araç trafiğine açmayı hedefliyoruz” dedi.
|