Son Dakika    |     Sitene Ekle    |    Künye     |     Iletisim

YIL 2009 ISTİKBAL GAZETESİ

M.Reşat ATA
         YIL 2009 ISTİKBAL GAZETESİ

Yıl 2009


 


İstikbal Gazetesinin 12. yılını doldurduğu şu günlerde, ben de 11. yılını tamamlayan bir köşe yazarı olarak çizgimden duruşumdan, hiçbir şey kaybetmeden köşeme devam ediyorum.


İstikbal Gazetesi ailesi içerisinde olmak, değerli kardeşim; Rüştü Aydın ile bu çetin yolu yürümek bana ve aileme gurur vermekte.


Aramızda yabancı yok, hani laf aramızda , ya…! Rüştü bey çok eler, sık dokur. Öyle her yazıyı beğenmez. Bilgi ister. Elini taşın altına koyan, sağlam duruşu olan adamı sever. Hayallah kendimizi övmeye mi başladık ne.


Hani “bizim köyde üç yiğit var” demiş, gencin biri, sormuşlar “Yahu kim” bu yiğitler? Cevap vermiş. “Biri emmim oğlu, biri dayım oğlu” sonra susmuş. Biride sensin herhalde” demişler. “Yiğidi gözünden tanıyorsunuz” demiş.


Bizimki de ona dönmesinde…!


Siz yiğit adamı gözünden tanırsınız.


Piyasada şantaj haber, yalakalık vs.vs. kol gezerken elbette ki İstikbal’in farkını, taraftarları da farklı görüşte olan okuyucuları da bilmektedir.


Ve sürekliliği yani düzenli çıkışı ve dağıtımı takdire şayandır.


İnciay Yapım (Yayıncılık)bünyesinde bulunan gazetenin yanı sıra Dergi, kitap, CD, Klip, Kısa ve Uzun Metrajlı Film gibi bir çok eser ve ürüne imza atmakta. 2007 yılında basılan bana ait Kutsal Bekar adlı kitap, 2008 yılında kısa metrajlı film olarak MGC’nin de iş birliği ile Kandiya Güneşi adlı filmin gösterimine dönüştü. İlgi gösterenlere katılımcılara teşekkür ederim.


2009’da Karacaoğlan adlı filmin çalışmaları ve filmin çekimi gerçekleşecek. Kültüre, maddi ve manevi değerlerimize önem veren İnciay Yapım ve İstikbal yoluna devam edecek. her şeye rağmen.


İmdi…! Yolu ve bahtı açık olsun.

Bu yazı 2652  kere okundu

Bu Yazıyı Paylaş: Add to: Facebook.com Add to: StumbleUpon Add to: Yahoo Add to: Google

YORUMLAR

SON YAZILARI

KAYBEDİLEN ZAMANIN TELAFİSİ ZORDUR SEATTLE’IN MEKTUBUNDAN TAŞLAMA GAZ AL/MA İPİN UCU KAÇMIŞ/KAÇIRMAMAK LAZIM 3 OCAK / Kuru Çeşmeye Dair Kadının Gözyaşı Her Gün Büyüyor Gerilla – Guérilla (fr) AĞLA MATEMDİR MUHARREM’DİR BUGÜN BİNBİRİNCİ GECE İSE BİNİNCİ GÜNDÜZ

YAZARLARIMIZ

Rüştü AYDIN Habibe Aydın Tuna M.Reşat ATA Duygu SUCUKA Bekir ZORBA Ali KAPLAN R.Mevlüt KAYA Mustafa Kandırmaz

ÇOK OKUNANLAR

Sikayetim Var !

1Trafik rezaleti. 2cadde ve sokak ışıklandırması 3GERİ DÖNÜŞÜM KUTUSU İSTİYORUZ 4soru 5İNSAN SAĞLIĞI 6Geridönüşüm noktaları 7sivrisinek ler 8hizmet mi eziyet mi.. 9cumhuriyet evleri aldatmacası 10Şehir içinde çöplük

YAZAR YORUMLARI

1 yaş sınırlaması 2 Ancak bu kadar olur. 3 İZAFİYET 4 KATKI 5 KADIN 6 BEDELLİ 7 nelere alıştık 8 TÜRK DİL KURUMU 9 harika 10 2012 ömss

HABER YORUMLARI

1 HAYIRLI OLSUN 2 İŞTE TÜRKİYENİN HALİ VE GİT GİDE KÖTÜYE GİDEN GİDİŞ HALİ GÖZ ÖNÜNDEDİR 3 SEDİR AĞACI VE ORMANLARIMIZ 4 TEBRİKLER 5 Çanakkale 6 ATAKENT İLÇE TEŞKİLATINA SELAMLAR 7 Abdullah EMİR 8 KAHRAMANLAR ÖLMEZ 9 tebrikler 10 HELAL SANA FUAT BAŞKAN

Anketler

En çok hangi rengi seviyorsunuz?
Beyaz
Kırmızı
Mavi
Mor
Pembe
Sarı
Siyah
Turuncu
Yeşil

Gunluk Gazeteler