Son Dakika    |     Sitene Ekle    |    Künye     |     Iletisim
AKIN ÖZTÜRK, AKDENİZ’E ADAY OLDU
MHP Akdeniz İlçe Başkanlığı için Akın Öztürk adaylığını açıkladı. Mersin Gazeteciler Cemiyeti (MGC) Basın Merkezinde yaptığı açıklama ile Akdeniz ilçe başkanlığına talip olan Akın Öztürk, daha önce MHP Merkez ilçe sekreterliği, Akdeniz Belediyesi
2009-06-13 - 17:16

Akın Öztürk, Akdeniz’e aday oldu


MHP Akdeniz İlçe Başkanlığı için Akın Öztürk adaylığını açıkladı. Mersin Gazeteciler Cemiyeti (MGC) Basın Merkezinde yaptığı açıklama ile Akdeniz ilçe başkanlığına talip olan Akın Öztürk, daha önce MHP Merkez ilçe sekreterliği, Akdeniz Belediyesi Meclis Üyeliği  ve Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeliği yaptığını ayrıca; 2004 yılı yerel seçimlerinde Akdeniz Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu belirten özgeçmişini okudu. Özgeçmişinin ardından siyasi amacını açıklayan  Öztürk, MHP delegasyonuna güvendiği için aday olduğunu söyledi. Öztürk, “ Sizlerinde bildiği üzere siyasi parti kongreleri parti içi demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından birisidir.  Bundan dolayı partimiz bünyesinde geçmişte yapmış olduğum görevler neticesi, edindiğim bilgi ve tecrübeme olan güvenim ve ülkücü iradeye sahip saygıdeğer delegasyona olan inancımdan dolayı aday oldum.



Ülkücü İrade teveccüh gösterir; bana ve yönetim kurulu arkadaşlarıma yetki verirlerse partimizin, başta il teşkilatı olmak üzere Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin Liderliğinde Genel Merkezimizin emir ve talimatları doğrultusunda Akdeniz ilçesini en iyi şekilde yöneteceğimize inancım tamdır.”dedi.


MHP AKDENİZ’DE BİRİNCİ OLACAK


MHP Akdeniz İlçe Başkan Adayı Akın Öztürk, Başkan olduğu takdirde Akdeniz ilçesinde MHP’yi birinci parti yapacağına söz verdi.  Öztürk, “ Batıda Müftü Deresi, Doğuda Huzurkent, Kuzeyi Parmak Kurdu ve Güneyi Akdeniz olan Mersinimizin en büyük ve en önemli ilçesinde Milliyetçi Hareket Partisi adına siyaset yapmaya talibiz. 29 Mart 2009 tarihinde yapılan yerel seçimlerde bu önemli ilçemizde maalesef partimiz belediye başkanlığında %18, İl Genel Meclisi sonuçları itibariyle %19’luk sonuçla dördüncü parti konumundadır. Bu sonuçlar Milliyetçi Hareket Partisinin hak etmediği sonuçlardır.


Yapılacak ilçe kongrelerimizde kıymetli delegasyonumuz görev verirlerse, Milliyetçi Hareket Partisini Akdeniz’de ilk seçimlerde birinci parti yapmak için şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına sizlere söz veriyorum.


HERKESİN PARTİSİ OLACAK


Siyasette en önemli unsur insandır. Bizim için Milliyetçi Hareket Partisi görüş ve siyasetine gönül vermiş tüm arkadaşlarımıza kapılarımızı sonuna kadar açıp hep birlikte çalışarak Akdeniz ilçemizde partimizi herkesin partisi yapmak için elimizden gelen tüm özveri ve çalışmayı yapacağımıza söz veriyorum.”dedi.



DESTEK VERDİLER


MHP Mersin Eski İl Başkanı Ekrem Çolak, MHP Mersin Merkez ilçe Eski Başkanı Ali Tartar, Nevzat Altıntaş, Aydın Özbıyık; Eski Merkez İlçe yöneticilerinden M.Hüsrev Dinç, Hasan Yılmaz, Erdal Bal, Fikret Gürhan, MHP Mersin Eski İl Yöneticilerinden Alim Çavuşoğlu, Cemal Yazdıç, MHP Eski İl Genel Meclis Üyesi Şuayip Kırmızı destek verdiler.


 


Özgeçmişim:


 


1965 Silifke doğumluyum. İlkokulu Silifke’de, Ortaokul ve Liseyi Antalya Aksu Öğretmen Lisesinde okudum. 1986 yılında Hacettepe Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Muhasebe Bölümünden mezun oldum. Askerliğimi 1986-1987 yıllarında İzmir Foça’da yaptım.12 ve 19 yaşında iki kız babasıyım.


1988 yılından itibaren Mersin’de Akaryakıt sektöründe faaliyette bulunan özel bir şirkette Muhasebe Müdürü olarak çalışmaktayım.


1990 yılından itibaren Mersin Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası’nın, Serbest Muhasebeci olarak kayıtlı üyesiyim.


1999-2000 yılları arasında Sayın Nevzat Altıntaş başkanlığındaki Mersin Merkez İlçe Teşkilatında İlçe Muhasibi olarak görev yaptım.


1999-2004 yılları arasında Milliyetçi Hareket Partisini temsilen Mersin Akdeniz Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi Meclis üyeliği yaptım.


2004 tarihinde yapılan yerel seçimlerde Akdeniz Belediye Başkanlığı için aday adayı oldum.


Gerek mesleğim ve gerekse partimizin çeşitli kademelerinde üstlendiğim görevlerim süresince edindiğim bilgi birikimi ve tecrübelerimle  partimizi en iyi şekilde temsil edeceğime inandığım için Milliyetçi Hareket Partisi Akdeniz İlçe Başkanlığına Adayım.


 


Bu haber 1356 kere okundu

YORUMLAR

 cem 2009-06-28
Akdeniz i kurtarin

selamlar, ne yaparsaniz yapin Akdeniz i pkk lilardan kurtarin. O dtp li belediye baskaninada dikkat edin kardesim. adam belediyeyi pkklilarla doldurmasin. Ilceye simdi kurtler akin akin gelir. MHP olarak gozunuzu acin kardesim, kimse bunlari arazi, kat satmasin. Adamlar aponun Akdeniz de liman lazim emriyle ilimize yayiliyorlar. Bu baskan Akdeniz e yakismiyor. Bakin Kerkuk e bir gecede cadirkent kurdular. Atalarimizin kaniyla kurtardigimiz bu vatani gaflet icine duserek kaybetmeyelim. Aman dikkat efendim. Tesekkurler

 M.Potakal 2009-06-14
Değişmeyecezş gelişecez

Aydın Özbıyık hala ilçede odanız ve isminiz var. Fikret Gülhan eski başkansın ne işiniz var bu karede.Nevzat Altıntaş oğlunun adı DEVLET ama sen Devlet beye karşılarlasın. Kadir öndül geçmişte hangi ocak başkanlığı yaptınız. Bu dava yüce bu dava kutlu lütfen TİTREYİN. Mevcut yönetime destek verin YÜZBİNİN ÜZERİNDE OY KAZANDIRAN 5 YILLIK YÖNETİCİLERİMİZE TEŞEKKÜRLER

Siyaset Kategorisine Ait Diğer Haberler

Geleceğin siyasetçisi kadınlardan çıkacak Özkaya, Meclis çalışmalarını değerlendirdi Türk, borcun arkasını halen göremedik Sabah kahvaltısında bir araya geldiler Köylüler, MHP’lileri sevdi MHP’den Kamyonculara ziyaret CHP İl Kadın Kolları İstifa Etti Kısa: Şanlı’nın bilgisi dahilinde oldu MHP’liler Esnafları dinledi Özdemir, Anayasal haklarımızı kullanacağız

YAZARLARIMIZ

Rüştü AYDIN Habibe Aydın Tuna Mehmet Reşat ATA Şadan KÖSE Duygu SUCUKA Ramazan KARAMAN Rıfat KARA DUMAN Bekir ZORBA

ÇOK OKUNANLAR

Sikayetim Var !

1istikbal adını kullanıp rant saglıyorlar 2Lütfen bir çare ! 3Evkur Küçük Esnafında Evini Kuracak

YAZAR YORUMLARI

1 meyvesuyu işleme tesisi 2 ticaret odası 3 o dönemi iyi bilirim 4 Büyük Mersinim in aynayla yüzleşmeye hakkı yokmu.! 5 güzel yorum 6 Doğru söz 7 minnettarlık 8 inşallah 9 anketler doğru der 10 kan emiciler

HABER YORUMLARI

1 Editöre Mesaj 2 işi olmaz 3 kadın olmak 4 Ülkü Ocaklarının çicekleri bir başka şık 5 KADIN 6 osman özbek 7 dikkat 8 bravo başarılar 9 Mersin'i Aksu Tv.ile Dünya'ya taşıyan Erdoğan Alkaya'ya teşekkürler 10 www.mersinistikbal.net 'i tıklayın

Anketler

Kürtleri açılım ile destekleyen ve kürt teröristleri serbest bırakan AKP'nin oyu sizce kaç olmuştur?
% 32
%12
%17
%24
%8,5

Gunluk Gazeteler