Son Dakika    |     Sitene Ekle    |    Künye     |     Iletisim
WWW.MEHMETSANDİR.NET YAYINDA
MHP Gurup Başkanvekili ve Mersin Milletvekili Mehmet Şandır, adına web sitesi açtı. Çağımızın en iyi teknoloji icadı olan interneti kullanmanın alabildiğince hız kazanması Siyasetçileri de artık internete çekiyor.
2010-02-03 - 17:42

 
MHP Gurup Başkanvekili ve Mersin Milletvekili Mehmet Şandır, adına web sitesi açtı. Çağımızın en iyi teknoloji icadı olan interneti kullanmanın alabildiğince hız kazanması Siyasetçileri de artık internete çekiyor.
Mersin’in sesini daha geniş kitlelere ulaştırabilmek için çaba harcayan siyasetçilerden MHP Gurup Başkanvekili Mehmet Şandır kendi adına açtığı Web sayfasının duyurusunu yaptı.
İŞTE O DUYURU:
“Değerli Kardeşim Rüştü AYDIN
Mersin’in sesini, daha geniş kitlelere duyurmak amacıyla www.mehmetsandir.net sitesini açtık.
Mersin Milletvekili ve Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkanvekili olarak Mersinli vatandaşlarımıza bir adım daha yaklaşmış bulunmaktayım.
Yerel medya temsilci ve çalışanları olarak, sizler ve bizlerin topluma karşı sorumluluk noktasında ortak paydalarımız bulunmaktadır. Vatandaş ile yerel yönetimler arasında köprü vazifesi görerek, vatandaşların çözüm bekleyen sorunlarına katkılarınızı takdirle karşılıyoruz.
Bugüne kadar Mersin ve Mersinlilerin Ankara’daki sesi olmaya çalıştım. Bundan sonra da Mersinli vatandaşlarımızdan aldığımız güç ve destekle, bu gayretlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz.
  • Web sitemizde, ülke sorunlarının çözümü için TBMM Başkanlığına sunduğumuz, Kanun Teklifleri, Meclis Araştırma Önergeleri ve Soru Önergeleri yanı sıra Meclis kürsüsünden yapılan konuşmalar yer almaktadır.
  • Diğer yandan, Mersinli vatandaşlarımızın, Mersin’de bulunan kamu kuruluşları ve sivil toplum kuruluşlarının web sitelerine ulaşmaları için bağlantılar sağlanmıştır.
  • Mersin ilinde ve dışında yaşayan tüm Mersinlilerin, sizlerin özverili çalışmalarınızla dokuduğunuz haberlere ulaşmalarını sağlamak üzere Yerel Basının web sitelerine de bağlantılar verilmiştir.
Topluma karşı sorumluluklarımızın ortak paydalarında aynı gayret ve samimiyetle çalışarak, daha güzel ve yaşanılır Mersin’i oluşturma yolunda atacağınız her adımın hayırlara vesile olmasını temenni eder, size ve tüm çalışanlarınıza başarılar dilerim.
                                          Mehmet Şandır
                                          Mersin Milletvekili”

 

Bu haber 374 kere okundu

Add to: Facebook.com Add to: StumbleUpon Add to: Yahoo Add to: Google

YORUMLAR

Siyaset Kategorisine Ait Diğer Haberler

Tat, Mersin’de MHP Tek Yumruktur MHP İlçe'den Kocamaz'a Ziyaret MHP İlçe Kongreleri Tamamlandı Çamlıyayla’da, Özdemir Yeniden Başkan Alihan Küçük Güven Tazeledi Sosyal Demokrat Ahlaka Sığmaz Aksoy, 2. Kez Başkan Bozyazı’da Başkan Ali Yılmaz Oldu Cumali Ansar Yeniden Başkan AKP’lilerden Belediyeye Ziyaret

YAZARLARIMIZ

Rüştü AYDIN Habibe Aydın Tuna M.Reşat ATA Duygu SUCUKA Bekir ZORBA Ali KAPLAN R.Mevlüt KAYA Mustafa Kandırmaz

ÇOK OKUNANLAR

Sikayetim Var !

1Trafik rezaleti. 2cadde ve sokak ışıklandırması 3GERİ DÖNÜŞÜM KUTUSU İSTİYORUZ 4soru 5İNSAN SAĞLIĞI 6Geridönüşüm noktaları 7sivrisinek ler 8hizmet mi eziyet mi.. 9cumhuriyet evleri aldatmacası 10Şehir içinde çöplük

YAZAR YORUMLARI

1 yaş sınırlaması 2 Ancak bu kadar olur. 3 İZAFİYET 4 KATKI 5 KADIN 6 BEDELLİ 7 nelere alıştık 8 TÜRK DİL KURUMU 9 harika 10 2012 ömss

HABER YORUMLARI

1 HAYIRLI OLSUN 2 İŞTE TÜRKİYENİN HALİ VE GİT GİDE KÖTÜYE GİDEN GİDİŞ HALİ GÖZ ÖNÜNDEDİR 3 SEDİR AĞACI VE ORMANLARIMIZ 4 TEBRİKLER 5 Çanakkale 6 ATAKENT İLÇE TEŞKİLATINA SELAMLAR 7 Abdullah EMİR 8 KAHRAMANLAR ÖLMEZ 9 tebrikler 10 HELAL SANA FUAT BAŞKAN

Anketler

En çok hangi rengi seviyorsunuz?
Beyaz
Kırmızı
Mavi
Mor
Pembe
Sarı
Siyah
Turuncu
Yeşil

Gunluk Gazeteler