Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odasında yapılan olağan üstü genel kurulda Veysel Sarı yeniden Başkan seçildi.
2011-05-22 - 14:13
Veysel Sarı, Tekrar Başkan oldu
Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odasında yapılan olağan üstü genel kurulda Veysel Sarı yeniden Başkan seçildi.
MHP’den Mersin Milletvekili aday adaylığı için bütün görevlerinden istifa eden Veysel Sarı, aday adaylığı döneminde bu görevlere bir daha seçilmenin zor olduğunu anlatmıştı.
Sarı, Milletvekilliği genel seçimi bitmeden olağanüstü genel kurulun toplanması üzerine tek liste halinde yapılan seçimle yeniden Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası başkanlığına seçildi.
Olağanüstü yapılan genel kurul’da divan başkanlığına ise oy birliği ile ESOB Başkanı Talat Dinçer seçildi.
Veysel Sarı’nın MHP’den neden aday gösterilmediği ise seçimin gündemini oluşturdu. Sarı yaptığı konuşmada, MHP’den Milletvekilliği aday adaylığı için istifa nedenlerini anlatırken verilen sözlerin tutulmadığı iddiasında bulundu.
Daha sonra yapılan seçimde Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası’na Veysel Sarı yeniden Başkan seçildi. Yönetim Kurulu İse şu isimlerden oluştu: Yusuf Yazıcı, İsmail Karacan, Orhan Sucular, Cumali Aydoğdu, Ziya Öner, Orhan Yıldız. Hasan Küçüktunç, Sebati Arslan, Erkan Kaya ve Yunus Çelik.
|