İstikbal Özel Haber / Mersin’de turizm adına sevindirici sonuçlarda oluyor. İlimizdeki otellerin doluluk oranı artıyor. Lamos Otel’deki yaz boyunca yüzde yüz doluluk buna en iyi örneği teşkil ediyor.
2011-09-03 - 17:57
Kaynak; Mersin Turizmi İçin Varız
İstikbal Özel Haber / Mersin’de turizm adına sevindirici sonuçlarda oluyor. İlimizdeki otellerin doluluk oranı artıyor. Lamos Otel’deki yaz boyunca yüzde yüz doluluk buna en iyi örneği teşkil ediyor. Gazetemiz Haber Müdürü Fatma Aydın ve Kurucu Yazarı Rüştü Aydın ile birlikte Lamos Otel Müdürü İbrahim Kaynak’ı ziyaret ettik. Otel hizmetlerini aktaran Müdür İbrahim Kaynak, üç günlük olan bayram tatilinin dokuz güne çıkmasından memnun olduklarını dile getirdi.

Otel sayılarının artması ile Mersin’in bir anda turizm bölgesi olacağını söyleyen Lamos Otel Müdürü İbrahim Kaynak, yaz boyunca iyi sonuçlar aldıklarını bayramda ise yüzde yüz doluluk yaşadıklarını anlattı. Müdür İbrahim Kaynak, “Bayram üç gün ama biz bunu bayram dolayısı ile tatil programımızı dokuz güne çıkardık. Bizim için çok büyük avantaj oldu. İç turizm ve dışardan gelen turistlerimiz ile dokuz gün otelimiz doldu.
MİSAFİRLER ORTADOĞU’DAN GELİYOR
Otel olarak Mersinlilere hizmet etmeyi hedefledik bunun için çeşit çeşit projelerimiz var işte bunlardan birisi Kral Yolu filminin çekimleri oldu. Bizim ve ilimiz için çok önemli bir proje. Diğer projeler için görüşmelerimiz devam ediyor.
Bizim amacımız, gelen misafirlerimize en iyi hizmeti ederek gelecek sezon için daha iyi yatırımlar yapmak. Otelimize dışardan gelen misafirlerimizin ağırlığı Ortadoğu’dan geliyor. Ulaşım, hem Antalya’dan uçakla geliyorlar, hem de kara yolu Hatay Cilvegözü kapısından giriş yaparak otelimize geliyorlar. Aslında Mersin havaalanı bir an önce yapılsa çok iyi olacak.

MERSİN’İ BİR YERLERE GETİRME GAYRETİ İÇİNDEYİZ
Otelimizdeki memnuniyet çok iyi.. Antalya’dan çok daha iyiyiz. Aileler Antalya’da rahat edemiyorlar. Ama bizim burada bir aile ortamına kavuşuyorlar. Yani nasıl evinize misafir alıp onun memnun olarak ayrılmasını düşünüyorsanız biz de otelimize Mersin adına misafir alıyoruz ve en iyi hizmeti veriyoruz. Mersin’i temsil etmiş oluyoruz. Bize gelen turistlerimiz aile ortamına kavuşuyorlar. Böylece memnun ayrılanlar gelecek yıl bizi yine arıyorlar. Biz gerçekten Mersin’i bir yerlere getirme gayreti içerisindeyiz.
Ben istiyorum bu yörede ne kadar çok otel olursa Mersin’in turizm bölgesi olması yönünde o kadar hızlı adım atılmış olacak.”dedi.

LAMOS OTEL HAKKINDA:
170 odalı, 372 yataklı, 6 süit, 15 aile odası (4 yatak) , 1 bedensel engelli odası (2 yatak) ve 1 kral dairesi bulunuyor.
2 Havuz, Türk Hamamı, Buhar Odası, Spa ve Masaj hizmetleri.
Profesyonel ve güler yüzlü kadro.
Canlı Müzik, Dj’li disko.
300 kişilik birinci sınıf Reteaurant, 150 kişilik açık yemek terası
Yaz sezonu boyunca snack bar servisi.
|