Son Dakika    |     Sitene Ekle    |    Künye     |     Iletisim
TOROSLAR DAN YAZ DÖNEMİ JİMNASTİK KURSU
Toroslar Belediyesi Spor Kulübü bünyesinde Futbol, Basketbol, Halkoyunları ve Tiyatro dallarında kurslar açan Toroslar Belediyesi, yaz dönemi jimnastik kursunu da faaliyete geçiriyor.
2009-06-30 - 15:55

 


TOROSLAR’DAN, YAZ DÖNEMİ JİMNASTİK KURSU


 


Toroslar Belediyesi Spor Kulübü bünyesinde Futbol, Basketbol, Halkoyunları ve Tiyatro dallarında kurslar açan Toroslar Belediyesi, yaz dönemi jimnastik kursunu da faaliyete geçiriyor.


Toroslar Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi’nden yapılan açıklamaya göre; Mersin Üniversitesi Spor Kulübü ile Toroslar Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği Jimnastik kurslarından, 4-10 yaş grubu çocuklar faydalanabilecek.


Çalışmaların, Salı ve Perşembe günü olmak üzere haftanın iki günü, 10.00-11.00 saatleri arasında gerçekleşeceği kurslarda, öğrenciler belediyenin ücretsiz servisinden de yararlanabilecek.


Bu kurslara katılmak isteyenlerin, ayrıntılı bilgi için Toroslar Belediyesi Halkla İlişkiler birimine başvurmaları veya 322 72 00/1115 nolu telefonu aramaları belirtildi.


 


BAŞKAN TUNA;


“SAĞLIKLI NESİLLERİN YETİŞMESİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ”


 


Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, belediye bünyesinde açılan Yaz Spor Okulları ile çocukların hem tatil yapma fırsatı bulduklarını hem de zararlı alışkanlıklardan uzak kalarak zamanlarını değerlendirdiklerini belirtti.


‘Amacımız belediye olarak sağlıklı nesillerin yetişmesine katkıda bulunmak’ diyen Başkan Hamit Tuna, şunları söyledi: ‘Başta eğitim olmak üzere, sosyal alanda birçok hizmetler sunarak çocuk ve gençlerin sağlıklı bir şekilde yetişmesine katkıda bulunuyoruz. Geçtiğimiz dönemde eğitim, sağlık, kültür ve sanat alanında attığımız adımlar, yaptığımız katkılar ve hayata geçirdiğimiz projeler ortadadır. Belediyeciliği yalnızca klasik hizmetlerden ibaret görmedik ve sözünü ettiğimiz alanlarda, yıllarca faydalanılacak kalıcı dev hizmetlere imza attık. Bu yeni dönemde de aynı gayret ve hizmet aşkıyla yolumuza devam edeceğiz.”


Jimnastik sporunun tüm spor branşlarının temelini oluşturan bir spor dalı olduğunu kaydeden Başkan Tuna; “Uzun zamandır uygulamayı düşündüğümüz Jimnastik branşını 2009 programı kapsamında aktive ettik. Hedefimiz tabi ki büyük. Fakat elimizdeki imkanlar dahilinde en iyisini başarmaya çalışıyoruz. Her çocuğun mutlaka jimnastik sporuyla tanışması gerektiğini savunuyorum. Çünkü Jimnastik, çocukların bedenlerini tanımaları ve bedenlerini sağlıklı kullanabilmeleri için bütün sporların temeli. Koordinasyonu, esnekliği, hızlı kavrama yeteneğini geliştiren aynı anda birçok hareketi düşünebilmeyi sağlayan dinamik bir spor branşı. Belediyemiz spor kulübü bünyesinde açılan Jimnastik Yaz Kursumuza, 4-10 yaşları arasındaki çocuklarımızı bekliyoruz.”


Bu haber 336 kere okundu

Add to: Facebook.com Add to: StumbleUpon Add to: Yahoo Add to: Google

YORUMLAR

Güncel Kategorisine Ait Diğer Haberler

Nuri Özdemir, Darısı Akkuyu'ya Yeşillendirme çalışmaları sürüyor İşsiz Gençler Turizme Kazandırılacak Turnuva'nın Kuraları Çekildi Memurlar’dan Boks’lu Eylem Kaldırım İşgalini Önlüyorlar Yenişehir Zabıtasından Sıkı Denetim Mezitli Kent Konseyi Gerçekleştirildi Tat’dan, Küçük’e Ziyaret Pistler Volvo FM11’e Emanet!

YAZARLARIMIZ

Rüştü AYDIN Habibe Aydın Tuna M.Reşat ATA Duygu SUCUKA Bekir ZORBA Ali KAPLAN R.Mevlüt KAYA Mustafa Kandırmaz

ÇOK OKUNANLAR

Sikayetim Var !

1Trafik rezaleti. 2cadde ve sokak ışıklandırması 3GERİ DÖNÜŞÜM KUTUSU İSTİYORUZ 4soru 5İNSAN SAĞLIĞI 6Geridönüşüm noktaları 7sivrisinek ler 8hizmet mi eziyet mi.. 9cumhuriyet evleri aldatmacası 10Şehir içinde çöplük

YAZAR YORUMLARI

1 yaş sınırlaması 2 Ancak bu kadar olur. 3 İZAFİYET 4 KATKI 5 KADIN 6 BEDELLİ 7 nelere alıştık 8 TÜRK DİL KURUMU 9 harika 10 2012 ömss

HABER YORUMLARI

1 HAYIRLI OLSUN 2 İŞTE TÜRKİYENİN HALİ VE GİT GİDE KÖTÜYE GİDEN GİDİŞ HALİ GÖZ ÖNÜNDEDİR 3 SEDİR AĞACI VE ORMANLARIMIZ 4 TEBRİKLER 5 Çanakkale 6 ATAKENT İLÇE TEŞKİLATINA SELAMLAR 7 Abdullah EMİR 8 KAHRAMANLAR ÖLMEZ 9 tebrikler 10 HELAL SANA FUAT BAŞKAN

Anketler

En çok hangi rengi seviyorsunuz?
Beyaz
Kırmızı
Mavi
Mor
Pembe
Sarı
Siyah
Turuncu
Yeşil

Gunluk Gazeteler