Son Dakika    |     Sitene Ekle    |    Künye     |     İletişim
ARTIK PİS KOKU YAYILMIYOR
Toroslar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nce tespit edilen çöp evden 1 kamyon çöp çıktı.
2011-06-23 - 17:11

TOROSLAR BELEDİYESİ’NDEN ÇÖP EV OPERASYONU
 
 Toroslar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nce tespit edilen çöp evden 1 kamyon çöp çıktı.
 
Çevreye yayılan pis kokudan rahatsız olan apartman sakinlerinin ve mahalle muhtarlığının şikayetini değerlendiren Toroslar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Tozkoparan mahallesi 206. cadde üzerinde bulunan 6 katlı apartmandaki Fatma E. adlı vatandaşa ait evde çoğunluğu bozulmuş gıda yiyeceklerinden oluşan çöp yığını buldu.
Akli dengesi yerinde olmayan ve bir süre önce Mersin Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan Fatma E. adlı vatandaşın evini çöp ev haline getirdiğini gören belediye ekipleri yaşlı annesinin de desteğiyle çöpleri boşaltmak için çalışma başlattı.
Toroslar Belediyesi Zabıta ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmanın ardından, çöp ev tamamen temizlenerek, ilaçlı su ile yıkandı ve dezenfekte edildi. Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin de hazır bulunduğu çöp boşaltma işlemi sırasında mahalle sakinleri ise evlerinin balkonlarından çalışmayı şaşkınlıkla izledi.
Çöplerin yanı sıra bozulmuş, çürümüş peynir gibi gıda maddelerinin bulunduğu evden 4 aydır pis kokuların yayıldığını belirten apartman sakinleri; “Dört aydır bu pislik ile yaşıyoruz. İnsan sağlığı bu kadar ucuz olmamalı. Bu ev 3 ay sonra yine aynı duruma dönecek. Her defasında bu pislik içerisinde yaşamak istemiyoruz. Müracaatımızı değerlendirerek çöp evi temizleyen Toroslar Belediyesi yetkililerine teşekkür ediyoruz” dedi.

TUNA: HALKIN SAĞLIĞINI TEHDİT EDİYORDU
Konuyla ilgili açıklama yapan Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna ise, mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine çöp evde arama yaptıklarını ve halkın sağlığını tehdit eden bu durum karşısında gerekli çalışmaları gerçekleştirdiklerini söyledi.
“Halkın sağlığı bizim için ön plandadır” diyen Başkan Tuna, Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin 24 saat görev başında olduğunu ve bu gibi durumlarla karşılan vatandaşların şikayetlerini ALO 153 Zabıta Şikayet hattını ya da 322 72 00/1270 nolu telefonu arayarak bildirebileceklerini kaydetti.

Bu haber 542 kere okundu

Add to: Facebook.com Add to: StumbleUpon Add to: Yahoo Add to: Google

YORUMLAR

Sağlık Kategorisine Ait Diğer Haberler

Mahalleli’ye Şeker Taraması Aydın’a Geçmiş Olsun Asit'in Çevreye Zararı Anlatıldı Personel Kanser hakkında bilgilendirildi Madde Bağımlılığına Dikkat! Astım Riskini Azaltın! Dumansız bir hayat, sağlıklı yaşam Akciğer Kanserinin Nedeni Sigara Tehlikeli Hastalıkların Gizli Nedeni Kızılay'a Kan Bağışı Desteği

KÖŞE YAZARLARI

ÇOK OKUNANLAR

Sikayetim Var !

1Cumhuriyet evleri 2Trafik rezaleti. 3cadde ve sokak ışıklandırması 4GERİ DÖNÜŞÜM KUTUSU İSTİYORUZ 5soru 6İNSAN SAĞLIĞI 7Geridönüşüm noktaları 8sivrisinek ler 9hizmet mi eziyet mi.. 10cumhuriyet evleri aldatmacası

YAZAR YORUMLARI

1 İRADE KAZANDI 2 EVET SEVGİLİ BEKİR 3 uyanalım artık 4 tebrik 5 YORUM 6 biz kimiz 7 büyümüşte küçülmüş 8 EN İYİ OLMAK 9 yüreğine sağlık.... 10 mucizeler sonsuzdur

HABER YORUMLARI

1 TEŞEKKÜR 2 19 MAYIS ve ATATÜRK 3 TEŞEKKÜR VE ŞÜKRAN 4 Bu şehri sevmiyorum. 5 MUTFAKTA BİRİ Mİ VAR? 6 Güüüüüzeeeellll 7 ben beyaz saçlı bir arkadaşım 8 zor gunlerın adamı 9 çiftçi 10 mersin

Anketler

En çok hangi rengi seviyorsunuz?
Beyaz
Kırmızı
Mavi
Mor
Pembe
Sarı
Siyah
Turuncu
Yeşil

Gunluk Gazeteler