Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus İlçe Başkanı Hakan ÖZBELLİ, İsrail'in Türk yardım gemilerine yaptığı saldırıyı kınadı.
2010-06-01 - 11:08
TARSUS MHP İLÇE BAŞKANIMIZ HAKAN ÖZBELLİ, İKİ SALDIRIYI DA KINADI
Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus İlçe Başkanı Hakan ÖZBELLİ, İsrail'in Türk yardım gemilerine yaptığı saldırıyı kınadı.
İsrail Devleti'nin silahlı güçleri Filistin'e yardım götürmek üzere yola çıkan gemilere bir saldırı düzenlemiştir.
Bu saldırı ahlak ve insanlık dışı, kabul edilmesi ve açıklanması imkansız düşmanca bir saldırıdır diyen Tarsus MHP İlçe başkanı Hakan Özbelli, İsrail Devleti tarafından organize bir şekilde Türk gemilerine gerçekleştirilen saldırı Uluslar arası politikada karşılıksız bırakılmamalı hatta Hükümetin gerçekleştireceği tepkiler kağıt üstünde, geçici ve göstermelik olmamalıdır" dedi.
Öte yandan MHP İlçe başkanı Hakan Özbelli, Hatay'ın İskenderun ilçesinde Deniz Üs Komutanlığına bağlı ikmal birliğine yapılan hain saldırıyı da kınayarak, Şehit olan 6 askerimize Allah'tan rahmet, aynı saldırıda yaralanan 9 askerimize de acil şifalar diliyorum dedi.
Açılımın inatla devam ettirilmesine bir anlam veremeyen MHP Tarsus İlçe başkanı Özbelli, Türk milletine rağmen, hükümetin vekilleri milletin gördüğünü görmemekte ve ihanetin belgesi olan açılıma inatla devam etmektedir.
Tek taraflı bir proje gibi görülen ve hergün şehit cenazesi kaldıran Türk halkının sabrı ölçülmektedir diyen
MHP İlçe başkanı Özbelli "Allah şehitleri himayesine almıştır, ruhları şad olsun diyerek şu mısraları dile getirmiştir.
Gül koklayıp Vatanı gül yerine koymuşuz,
Gül renginde Bayrak ile kendimizi bulmuşuz,
Vatana şehit olup, toprağına güller gibi düşmüşüz,
Kanımızı mühür edip toprağına vurmuşuz,
Bitmeyen sevdadır vatan, devam eder bilmişiz
Analar,babalar sakın ha göz yaşı dökmeyiniz,
Vatana verdik canımızı, düşmana belli etmeyiniz
Şehitlik şerbeti bu,içmekmiş kader ve kısmetimiz,
Potin, parka, beremiz, olmuştur kefenimiz
Bitmeyen sevdadır Vatan Bunu böyle bilmişiz
|