MHP’den Pankartlı Davet
İstikbal Özel Haber/Fatma Aydın- MHP Yenişehir İlçe Teşkilatı, halk ile bütünleşmek, onlara yardımcı olabilmek için her yolu deniyorlar. MHP Yenişehir ilçe teşkilatına her gün bir yönetici görevli bırakılıyor. Telefonla arayanlara, ziyaret edenlerin sorunlarına anında çözüm üretiyorlar.
Esnaf geziyorlar, kurslar veriyorlar, hanelere ziyaretler yapıyorlar. Bu kez değişik bir yol denediler ve ilk kez MHP’li bir İlçe Teşkilat binası dış tabela önüne asılan, “SİZİN İÇİN BURADAYIZ, GELİN SORUNLARINIZA BERABER ÇÖZÜM BULALIM” Yazılı pankart ile vatandaşlar ilçe binasına davet edildiler.
MHP Yenişehir ilçe Teşkilatının bina girişinde de yer alan “SİZİN İÇİN BURADAYIZ, GELİN SORUNLARINIZA BERABER ÇÖZÜM BULALIM” sözü Yenişehirli vatandaşların dikkatini ve ilgisini çekiyor.